5 NAJBOLJIH aplikacija ako postajete vegan

Na putu ste da postanete vegan? Želite da krenete niz taj drum ali niste sigurni kako?
Plašite se da ćete posustati?

Spremila sam 5 ubedljivo najboljih aplikacija koje će vam pomoći na najboljem životnom putu i sa filozofijom za koju ste se opredelili i za koju se zalažete!

Većina ovih aplikacija je besplatna, možda će se neka plaćati ako vam je prodavnica na Apple Storu podešena na drugu zemlju. Meni je na italijanskoj radnji, i samo jedna se plaća.


Animal-Free
Ova aplikacija je super, jer sadrži listu svih skrivenih životinjskih proizvoda koji se nalaze u hrani. Ova aplikacija najviše pomaže za kupovinu. Takođe, databaza je bukvalno bez kraja i ako znate neke tajne sastojke u nekom proizvodu, možete to podeliti sa ostalim korisnicima aplikacije. A najbolje od svega, ima bar kod skener koji svaki sumnjivi proizvod može proveriti.

21 Day Vegan Kickstarter
Za vraćanje na pravi put i biljnu ishranu, skinite ovu aplikaciju. Sadrži upustva za prelaženje u veganstvo, korak po korak. Jednostavni recepti, informacija o nutritivnim sadržajem namirnica, saveti za ishranu, i to potpuno besplatno.

Happy Cow
Moja omiljena na ovom spisku je Happy Cow. Nažalost, plaća se, ali pristup sa Safarija ili internet pretraživača je besplatan. Ova aplikacija vam daje opciju da ukucate grad u kom se nalazite ili u koji putujete, ako putujete i nakon pretrage vam izbacuje restorane koji su veganski, vegeterijanski ili imaju veganske opcije na svojim jelovnicima. Odlična je jer ljudi ostavljaju utiske o restoranu, preporučuju jela. Takođe, stoji za svaki restoran mapa gde se tačno nalazi kao i u kom je cenovnom rangu, Spasila me je na apsolutno svakom putovanju, pa čak i kad sam išla do Novog Sada na dva dana.



Stop, Breathe & Think
Naravno, pod veganstvom se ne podrazumeva samo hrana. Saosećajnost koju imamo prema životinjama i planeti, treba imati i prema nama samima. Medijacija i joga se čestvo vezuju za ovu tematiku, i upravo ova aplikacija pomaže dalje sa ovim vežbicama, nudi vežbe disanja, kako se osloboditi stresa...
Kada shvatimo da smo povezani sa sobom, mnogo je lakše povezati se sa svetom i okolinom.
Ova aplikacija je besplatna.

Do Eat Raw
Ako planirate da krenete korak dalje, i jedete isključivo sirovu hranu, ova aplikacija je odličan izbor. Ima odgovor na svaku dilemu, ima pre 300 recepata za sirova jela koja mogu jednostavno da se uključe u svakodnevnu rutinu. Super je i za planiranje obroka.

Postati vegan i pratit veganski način života i ishrane nije jednostavno. Zato je tu pomoć sa svih strana, te se nadam da će vam ovih 5 aplikacija možda malo olakšati prelazak u najetičkiji i najzdraviji način života. Sai Ram.


Fotografija preuzeta sa: https://itunes.apple.com/us/app/happycow-vegan-vegetarian-restaurant-guide/id435871950?mt=8


Comments